Over Ons

Wie zijn wij als muziek band? En wat geeft ons passie?

Carreau Band 't Gooi

Bassist - Klaas van Dam

Klaas, de ritmische ruggengraat van Carreau, legt een solide basis met zijn strakke basslines en onmiskenbare groove. Met zijn diepe liefde voor muziek en jarenlange ervaring brengt hij een unieke dynamiek naar het podium, waardoor elk optreden onvergetelijk wordt.

Drummer - Boaz Ottink

Boaz, de ritmische kracht van Carreau, stuwt de band voort met zijn dynamische beats en ongeëvenaarde energie. Met zijn achtergrond in verschillende muziekstijlen brengt hij een unieke flair naar elk optreden, waarbij hij de groove van de band naar nieuwe hoogten tilt.

Gitarist - Luka Krijnen

Luka, de snarenmagiër van Carreau, betovert het publiek met zijn virtuoze gitaarspel en gepassioneerde solo's. Geïnspireerd door de groten der aarde, voegt hij een mix van emotie en techniek toe aan elk nummer, waardoor de muziek tot leven komt met zijn unieke stijl.

Pianist & Vocalist -
Gió Wijnschenk

Gio, de melodische pianist en vocalist van Carreau, betovert met zijn bedreven pianospel en betoverende stem. Van zachte ballads tot opzwepende rocknummers, zijn toetsenwerk en zang voegen een extra dimensie toe aan de muziek, waardoor elk optreden een magische ervaring wordt.

Sfeer Impressie

Krijg een sfeer impressie van vorige events op onze social media.

Onze Muzikale Oorsprong

Oorsprong

Carreau vond zijn oorsprong in de gedeelde passie voor rock 'n roll en blues van vier jonge muzikanten: Boaz Ottink, Klaas van Dam, Luka Krijnen en Gió Wijnschenk. Geïnspireerd door de tijdloze klanken van hun muzikale helden, besloten ze hun krachten te bundelen en een band te vormen die de energie en emotie van deze genres naar een nieuw publiek kon brengen.

Met een gezamenlijke liefde voor het podium en een niet-aflatende toewijding aan hun vak, is Carreau uitgegroeid tot een van de meest opwindende en dynamische bands in de scene.

Carreau Band 't Gooi

Wij staan voor jou klaar

Scroll naar boven