Event?

Je kan ons boeken voor een speciale gelegenheid.

Opkomend Event?

Dit zijn een aantal aanraders;

  1. Bruiloften: Maak je trouwdag onvergetelijk met de energieke en romantische klanken van Carreau. Van ceremoniemuziek tot feestelijke dansnummers, wij zorgen voor de perfecte soundtrack voor jouw speciale dag.

  2. Bedrijfsevenementen: Voeg een vleugje rock ’n roll toe aan je bedrijfsevenement met een optreden van Carreau. Of het nu gaat om een ​​galadiner, een jubileumviering of een productlancering, wij zorgen voor een memorabele en vermakelijke ervaring voor al je gasten.

  3. Festivals: Maak van je festival een onvergetelijke ervaring met de opzwepende live-optredens van Carreau. Onze energieke performance en aanstekelijke muziek zullen het publiek gegarandeerd in beweging krijgen en de sfeer naar een hoger niveau tillen.

  4. Privéfeesten: Of je nu je verjaardag viert, een jubileum hebt of gewoon een excuus zoekt om te feesten, Carreau staat klaar om je feest naar een hoger niveau te tillen. Met een breed repertoire en een passie voor entertainment, zorgen wij voor een avond vol plezier en dans.

Carreau Band 't Gooi
Carreau, bij jouw feest aanwezig.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Waar en wanneer?

Krijg een sfeer impressie van vorige events op onze social media.

Bespreek de mogelijkheden

Kom er achter of wij de band zijn die jij nodig hebt!

Scroll naar boven